OutDOOR360 Partnerskaber

Hos OutDOOR360 er vi meget bevidst om at samarbejde er vejen til ny oplevelser for vores gæster. Derfor har vi indgået en række velovervejede samarbejdsfora og partnerskaber - alt med et formål. Nemlig at flest muligt kvalitetsoplevelser kommer ud til fleste.

NordseeHolidays, som er de lokale udlejningsbureauer, Købmand Hansens Feriehusudlejning i Henne Strand, Feriekompagniet i Blåvand, Die Hyggelige Dänen i Vejers Strand og feriecenteret i Hvidbjerg Strand, er vores samarbejdspartner, hvor vi i fællesskab sikrer gode oplevelser til NordseeHoliday mange gæster. 

Læs mere om NordseeHolidays

WESTWIND er vores outdoor partner, når det gælder foredragsevent, kundefordele, formidling af oplevelser samt kundefordele. WESTWIND har samme passion for outdoor som OutDoor360 og lever for det hver dag i deres butikker langs kysten - ligesom de er meget aktive i HoldDanmark Ren aktiviteter, hvilket også er en del af OutDoor360`s dna. 

Læs mere om WESTWIND

CafeTropic er vores faste catering partner, når det gælder lækker mad i naturen og som en væsenlig del af de fleste af vores ture. Anne Katrine og Rene brænder for gode oplevelse i naturen og derfor er de en naturlig del af holdet, som sikrer de gode oplevelser - uden mad og drikker går det ganske enkelt ikke!

Læs mere om Cafe Tropic

Destination Vesterhavet er enheden indenfor turisme fra Ho til Søndervig - hvilket også er vores primære arbejdsområde. Hos OutDoor360.dk ønsker vi at tilbyde borgere og turister nogle unikke oplevelser, hvilket er helt enslydende med Destination Vesterhavets mål. Derfor giver det god mening med tæt dialog!

Læs mere om Destination Vesterhavet

OutDoor360.dk har indgået en kommerciel kontrakt med Naturstyrelsen Blåvandshuk om at måtte anvende udvalgte områder af deres arealer. 

Læs mere om Naturstyrelsen

Vores hjemmebane er Naturpark Vesterhavet - som rummer et hav af fortællinger om natur og kulturhistorie. Men først og fremmest er det naturen som sætter dagsorden for vores "togter" ind i Naturparken. 

Læs mere om Naturpark Vesterhavet

Herude vestpå går solen sidst ned.
Her kan du se lyset, mærke mørket og finde meningen.
Herude Vestpå. Langt fra alt.
Kommer du tæt på det, der betyder mest.