Den Lokale maddrøm...

Vi sørger for madoplevelsen under HikeWeek og den er skabt mest muligt på lokale rådvarer. Basispakken består af 2 x morgenmad, 3 x middag og 3 x aftensmad og hvis ud har behov for yderligere anbefaler vi, at du selv tager snacks eller lignende med til dine ekstra måltider og til at sikre til energien dagen igennem. Vores guider vil også forsøge at der bliver mulighed for at sanke lidt undervejs - ligesom vi hist og pis har sikret lidt overraskelser undervejs. 

Morgen

Vores friske morgenhold sørger for råvarerne fredag og lørdag morgen, som vi herefter tilbereder sammen over bål. Som udgangspunkt finder vi lokale, økologiske råvarer, så der kan laves et spejlæg, stege lidt bacon, få en portion grød, brød og andre morgemadsprodukter. Torsdag og søndag kan du tilkøbe morgenmad - se mere info under priser & bestilling. Husk selv at sørge kogegrej til din kaffe og te!

Middag / Frokost

Vores lokale naturmiddagsspecialist Lonni sikrer torsdag, fredag og lørdag en varieret frokost fra dag til dag efter hendes valg. Torsdag udleveres frokosten inden vi begiver os ud på dagens rute. Fredag og lørdag får i middagen serveret på et sted på ruten. Husk at melde evt. forhold ind i god inden HikeWeek starter, så vi kan forsøge at indfri evt. ønsker. Læs mere under Priser & Bestlling om tilvalgsmuligheder. 

Aftensmad

Aftenerne ved Hike Week vil blive noget helt specielt, hvor vi efter en dags hård aktivitet. Hyggen, samværet og en lokal madentusiast vil sammen med os give os en egns oplevelse. Alle 3 aftener vil der være maden blive tilberedt i fællesskab, hvor du må forvente at skulle give en hånd med, lære lidt om råvarerne og måske få en historie med. Der vil også være særlige indlæg hver aften på lejrpladsen.

 

Madholdet

Frokost

XX

Frokostansvarlig - som er kendt for store aldighed og løsning af ac hoc opgaver i det midstjyske område - herunder lækre frokostretter. Adam vil bringe lokale råvarer i spil med naturen på sin egen måde... 

Ølbryggeren

Tommy

West Brew

Wellness

Eda Frost

- er wellness guru`en og sikrer en optimal oplevelse fredag med sauna, vildmarksbad, fodbad og koldvandskar. Eda er kendt for sit store engagement og ikke mindst at kunne trylle med sine saunaolier. Det bliver en fantastisk aften i skovbrynet...

Aften

YYY

Aftensmadsansvarlig - 

Morgen

??

Aftalen på vej ind!