Velkommen til vestjyske Outdoor oplevelser

"Outdoor med ro, aktion, fordybelse og nerve"

OutDoorWellness i verdensklasse

Saunahytten

Saunahytten.dk tilbyder noget så skønt og skørt som en sauna på hjul. Med plads til lidt ekstra luksus, til dig, dine venner, din familie eller dine kollegaer. Her kan I lade tiden stå lidt stille og mærke livet.

OutdoorWellness

Få en unik outddor wellness oplevelse med af hygge og natur vibes! Danmarks fedeste natursauna, vildmarksbad og koldvandskar er samlet placeret i Ho, hvor vi kan tilbyde 2 forskellige overvældende placeringer. 

Blåvand Nytårsbad

Blåvand Nytårsbad er noget som flere og flere ser frem til. Hele området mødes og tager årets sidste tur i bølgerne og får et godt grin - en kold oplevelse samt ønsker vi hinanden godt nytår. Vi er klar igen i 2020!

Go OutDoor Tours

HikeLand

Bevægelse og indhold er kernen i vores kommende oplevelser. Gå og vandre- ture, som er velplanlagt og bringer os rundt i den ægte vestjyske natur af lokal kendte guider, hvor vi tænker den lokale gastronomi. 

HikeLand Week

Årets oplevelse og udfordring i NaturPark Vesterhavet, hvor vi over 3 dage bevæger os igennem parken. Over 60 km fyldt med oplevelser. I bliver forkælet med mad og natur oplevelser på. 1. klasse.

E BikeLand

Velkommen til vores ferieområde. Men kender du området?  Tag med os på en sjov E Fat Bike safari, hvor præsenterer jer for nærområdets muligheder. Projektet er under udvikling.

OutDoor Aktive Life

FodboldGolf

Blaavandshuk FodboldGolf er noget helt specielt og kendt som en adventure bane, hvor vi kan tilbyde komplette gruppeevents - enten med eller uden mad fra restauranten på Blaavandshuk Golf.

Golf Events

Skal vi lave en rigtig match for jeres firma eller et mere simpelt personalearrangement, hvor alle kan være med? Vi er klar og kan give jeres gruppe en unik golfoplevelse i fantastiske omgivelser.

SkiPark Vesterhavet

Danmarks bedste og eneste rulleskipark ligger i Naturpark Vesterhavet, hvor man kører på 4 spændende variende pister og som alle er offentlig tilgængelige. Vi står klar med råd, da vi har skabt ideen...

Kontakt os for jeres næste arrangement

Vi har klar til at være dine "guide" for din næste store outdoor oplevelse i vores fantastiske NaturPark Vesterhavet. Udfyld nedenstående formular og vi er i gang...

Saunahytten.dk
Blaavandshuk OutDoor Wellness
Blåvand Nytårsbad
HikeLand GoHiking dagsture
HikeLand Week
E Bikeland Tours
Blaavandshuk Fodboldgolf
Golf Event på Blaavandshuk Golf
SkiPark Vesterhavet
KlitUltra
Andet

Eventpartnere

West Brew

Enjoy Haand Crafed Beer. Vi har fundet et lille bryghus, som er inspireret af naturen på samme autentiske måde, som vi er hos OutDOOR360. Derfor er de en del af vores aktiviteter.