OutDOOR360 E Fat Biking Rent

The Ways of living in the nature

OutDOOR360.dk garanterer livlige naturlandskaber og tilbyder alt hvad en cyklists hjerte begærer - lige fra idylliske ruter, der lover ren fornøjelse, til naturspot der vil give jer flere whauu oplevelse og der vil give jer minder. Uanset hvilken rute I vælger, kan I nå længere rundt på kortere tid på en E-bike, og både børn og ældre kan være med fra start til slut.

E Fat Bike Rent

leverer en oplevelse udover det sædvanlige. Vi tilbyder nu at grupper på min. 10 personer kan leje vores E Fat Bike til en skøn tur i det vestjyske på skov - og cykelstier 

Vores E Fat Bike er nutidens Puck Maxi og naturligvis også med en moderne "mælkekasse" på bagagen som let kan rumme lidt godt til ganen på turen.

Vi har gjort det simpelt!

og fra vores centrale hotspots i Ho begynder oplevelser, som ikke findes tilsvarende i det ganske land. Lækre e-bikes, cykelhjelme og en unik tur venter på jer! Vi har ca. 20 cykler og lejetiden er 4 timer, som svarer til batteritiden på den kraftige elmoter. 

E FAT BIKE RENT

E Fat Bike Rent - 4 timer

2,500.00 DKK

På lager
Levering: straksbekræftelse pr. mail

Lej vores fantastiske E Fat Bike i 4 timers til en gruppetur på strand eller i skov. Den stærke E motor hjælper jer godt på vej og alle kan være og ikke mindst følges i ad. Cyklerne med bredde dæk som gør det lettere at køre i skov og på grusveje. Derved kan i komme langt ind i skovområder og steder, hvor man normalt ikke kommer. 

Forhold:
Vi lejer mini. 10 cykler ud pr. udlejning
Vi har 20 cykler ialt - dog kan evt. låne et par ekstra, hvis nødvendig.
Turen er på egen risiko.
Der udleveres cykelhjelm til alle.
Start: Som udgangspunkt starter turen fra Blåvandshuk FodboldGolf på Skallingevej 5 i Ho.
(Alternativ startsted kan aftales)

Booking:
Tid og sted aftale pr. tlf (51903725) eller mail peter@petern.dk. Derefter foretages betaling via shoppen og dermed er bookingen endelig. 

 

 

 

Det med småt, som I skal læse….

Hos OutDoor360.dk elsker vi alle vores dejlige oplevelser – og vi ved, at der også er mange andre, der holder af. Derfor passer vi på vores sauna og E Fat Bike`s

For at sortere gæster fra som ikke alene sætter pris på en oplevelse, kan man kun leje vores  E Fat bikes hos os, hvis hele gruppen møder personligt op ved udleveringen.

Vi kræver ikke direkte depositum, men vil gerne opbevare en ”bilnøgle” for jeres samt tage et billedet af gruppen og den gruppeansvarlige`s kørekort eller sygesikringsbevis. Hvis det ikke er OK, må vi desværre nej tak…

E Fat Bike er naturligvis ansvarsforsikrede, men den dækker ikke føreren, så tjek din egen ulykkesforsikring inden I ruller afsted.

Forespørg på booking