OutDOOR360 Hikiing Tours

Go For It...

Det er vores grundlæggende opfattelse, at man ikke nødvendigvis behøver at flyve om på den anden side af jordkloden på jagt efter den store Hikiing oplevelse.

Der er masser af muligheder i vores egen landsdel, både det kendte, mindre kendte og helt ukendte! Dette er baggrunden for vores ture!

Vi er klar til påske 2021

OutDOOR360.dk

leverer en oplevelse udover det sædvanlige. Vores guidede ture er udarbejdet af lokale og naturligvis guider, som værdsætter outdoor samt har været aktive i området i rigtigt mange år - fundet unikke steder og områder, som nu er en del af jeres oplevelser. Glæd jer!

Herude vestpå bevæger alt sig. Vandet, luften, sandet, sindet. Bevæger dig, rykker dig mod det nære. Her har du plads til at være sammen og helt alene. Her finder du rå ro til tanker og drømme. Utæmmet natur, der får dine vilde ideer til vokse. Så de kan blive til store begivenheder, kunst, mad, arkitektur, historier og oplevelser.

3H Hikiing

OutDOOR 360`s guider bringer jeres igennem udvalgte ruter og bringer fortællinger frem fra noget af danmarks skønneste natur. Det lokale liv bringes i spil på halvdagsturen - også når det afslutning på ca. 8 - 10 km hikiing, hvor en lokal sandwich og kildevand indtages. (OPSTART 1. APRIL 2021)

6H Hikiing

OutDOOR 360`s dagsture er for dem som bare vil lidt mere - have lidt flere oplevelse og måske udfordres i Naturparken Vesterhavet. Vores ture er alle skabt af guiderne selv og naturligvis med den gode lokale forplejning under vejs. (OPSTART 1. APRIL 2021)

Special event

Skal I på en gruppeoplevelse - måske med kollegaer, en polterabend eller noget helt andet? Vi er klar til at lave et specialprogram til jer, vor vi sætteren jer i spil i forhold til naturen. Måske sammen med flere af vores event? Stil os opgaven og vi leverer en whauu oplevelse!

Arrangements kalender

OPSTART PÅSKEN 2021 - EKSEMPEL PÅ KOMMENDE TURE!

Hikiing - "look around Blåbjerg"
Henne Strand: Sørdag d. 26. maj 2021 Kl. 09.30 - læs og bestilt