Bliv din egen gusmester!

Hos saunahytten kan vi noget unikt og vi brænder for det. Relationen til saunagus, naturen og outdoor livet er uomtvistelig. Derfor vil vi gerne skabe mere indhold og mere værdi i hver enkelt sauna og det får man kun, hvis man tænker gusoplevelsen ind sammen med udeoplevelsen.

Vi vil gerne give vores store viden videre og derfor tilbyder vi, sammen med vores dygtige gusmester og vores samarbejdspartnere kurser - primært med udgangspunkt i mindre saunamiljøer. 

Kort sagt - vi vil give mere indhold i de mange tusinde sommerhus saunaer, de nye moderne tøndesaunaer, som alle er placeret i skønne naturomgivelser. Men de giver bedst mening, hvis man kan lave et godt "gus" og det kan læres på vores kurser.

Vi vil også gerne bidrage til inspiration og derfor sikrer vi også besøg af dygtige gusmestre fra hele landet.

Basis gusmester

Er du ejer af en hjemme, sommmerhus eller tøndesauna kan vi give den meget mere liv, ved at opgradere dig til en gusmester.

Vores basiskursus giver dig følgende elementer:
- intro til saunagus
- gusmester teori
- håndklæde træning
- planlægning af din gus

Efter et basiskursus vil du kunne give familie, venner og gæster en god oplevelse med din nye indsigt. Kort sagt vil din sauna blive stedets omdrejningspunkt på en hel anden måde. 
.

Public gusmester

Er du måske gusmester eller vej til at blive det i en forening, sportscenter eller feriested, så er det måske oplagt at deltage på en af vores Public kurser. 

Vi sikrer spændende instruktører, som sikrer at grundstene er på plads, men også giver inspiration for fornyelse og fordybelse. 

Vi tilbyder bl.a. kurser med Thomas Frank, som er DM-sølvvinder i klassisk saunagus 2019
- Har uddannet mere end 85 gusmestre i svømmehaller, vinterbadeforeninger og kurbade.
-Thomas er passioneret gusmester og brænder for at dele viden om saunagus.

Læs mere ved at klikke på nedenstående link

Gusmester shop

Under udarbejdelse

Kursusoversigt

Basis gusmester:  12. december Kl. 09.00 - 13.00 Vejers Strand

Public gusmester: xx. november Kl. 08.30 - 19.30 SportsPark Blaavandshuk & Vejers Strand