OutDOOR360 Bikiing Tours

The Ways of living in the nature

OutDOOR360.dk garanterer livlige naturlandskaber og tilbyder alt hvad en cyklists hjerte begærer - lige fra idylliske ruter, der lover ren fornøjelse, til naturspot der vil give jer flere whauu oplevelse og der vil give jer minder. Uanset hvilken rute I vælger, kan I nå længere rundt på kortere tid på en E-bike, og både børn og ældre kan være med fra start til slut.

Vi har gjort det simpelt!

og fra vores centrale hotspots i Blåvand, Vejers og Henne begynder vores oplevelser, som ikke findes tilsvarende i det ganske land. Lækre e-bikes, veloplagte instruktører og en unik tur venter på jer! Se muligheder og gå direkte til turforslag og booking

Velkomst ture

Velkommen til dit feriested! Vores E - Bike velkomsture giver jer et godt kendskab til området og hvad I skal måske besøge og opleve. En time, som giver Jer indsigt i ferieområdet, finder perlerne, får lokalkendskab og nyttig viden gennem vores kyndige guider. 

 

3H Bikiing

3H Biking er vores halvdags E - Bike ture, hvor vi kommer ca. 30 - 40 km omkring. Turene er for alle, og kræver intet ekstraordinær. Dagen er struktureret, så alle kan være med, og vi fokuserer fuldt ud på den gode oplevelse tæt på naturen. Vi slutter af med en lokal inspireret sandwich og kildevand.

6H Bikiing

6H Bikiing er vores helddagsture, hvor vi virkelig kommer omkring og oplever den vestjyske natur. Vi kommer både helt ud til vesterhavet og længere ind i landet og får naturens helt under huden. Historiefortælling er naturligvis også en del dagen. Vi holder en pause, hvor vi nyder en lækker lokal sandwich og kildevand. 

EventTours

Skal I på en gruppeoplevelse - måske med kollegaer, en polterabend eller noget helt andet? Vi er klar til at lave et specialprogram til jer, vor vi sætteren jer i spil i forhold til naturen. Måske sammen med flere af vores event? Stil os opgaven og vi leverer en whauu oplevelse!

VIGTIGT - 2021 LANCERET FRA APRIL 2021

Arrangementsoversigt

OPSTART PÅSKEN 2021 - eksempler

Velkomstture  
Henne Strand: Sørdag d. 26. maj 2021 Kl. 09.30 - læs og bestilt